Turk Hava Yollari Houstun Seferleri

Türk Hava Yolları (THY), ABD'nin Houston şehrine 1 Nisan 2013'te sefer başlatacak. İstanbul-Houston seferleri 1 Nisan 2013 tarihinden itibaren her hafta pazartesi, salı, cuma ve cumartesi günleri karşılıklı olarak yapılacak.
İstanbul'dan Houston'a vergiler dahil 399 Euro'dan başlayan ücretlerle 1 Nisan-15 Mayıs 2013 tarihleri arasında seyahat edilebilecek. THY'nin, yoğun talep üzerine mayıs ayında İstanbul-New York sefer sayılarını artırdığı hatırlatılan açıklamada, ''2012 yaz tarifesi ile birlikte, 28 Mayıs-16 Eylül tarihleri arasında New York uçuşları günde 3 sefer icra edilecek. Airbus A330-300 ve Boeing 777 uçakları ile gerçekleşen ilave seferlerle THY, yolcularına İstanbul-New York arası daha fazla uçuş seçeneği sunuyor.'' ifadelerine yer verildi. THY ayrıca, uçak müsaitliğine ve izinlere bağlı olarak, Sharm El Sheikh, Niamey, Ougadougou, Hurgada, Douala, Yaounde ve Sebha noktalarına tarifeli seferler başlatmaya da karar verdi.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım