Karsan, londra taksilerini mi uretecek..?

Londra'daki "Kentsel Hareketlilik" konferansına davet edilen Karsan, bu konferans için V1'in sağdan direksiyonlu ve elektrikli modelini hazırlayip sergiledi

New York Belediyesi'nin "Geleceğin Taksisi" ihalesine katılan, ancak finalde elenmesine karşın araç geliştirme çalışmalarını sürdüren Karsan, bu kez de Londra'nın taksisi olmak için kolları sıvadı. Londra'da düzenlenen bir konferansa davet edilen Karsan, burada İngiltere için geliştirdiği için V1'in sağdan direksiyonlu ve elektrik motoruna sahip versiyonunu sergiledi.

Araştırma ve danışmanlık şirketi Frost&Sullivan'ın 13-14 Haziran tarihlerinde Londra'da düzenlediği "Kentsel Hareketlilik Konferansı"na davet edilen Karsan, konferansın ikinci günü Concept V1 taksiyi sergiledi. Başta İngiltere olmak üzere sağdan direksiyonlu pazarlar için geliştirilen yeni araç, Londra'nın da ileriye dönük elektrikli taksi proje beklentisi çerçevesinde elektrikli olarak hazırlandı.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım