Finansbank ve Sompo Japan Sigorta Ortakligi

Finansbank, temel sigorta ürünlerine ilişkin olarak Sompo Japan Sigorta ile bireysel ve işletme bankacılığı müşterilerine yönelik ürünlere münhasır olmak üzere, 15 yıllık acentelik sözleşmesi imzaladı.
Bu süre içinde 1 milyar lirayı aşan ek gelir sağlanması bekleniyor. Banka KAP'a yaptığı açıklamada, daha önce sigorta şirketleriyle hayat sigortası ve elementer sigorta ürünlerine ilişkin münhasır acentelik sözleşmelerinin yapılması konularında stratejik alternatiflerin değerlendirilmesi yönünde alınan kararı hatırlattı. Açıklamada, söz konusu sözleşmenin gerekli izin prosedürlerinin tamamlanmasının ardından yürürlüğe gireceği belirtildi. Konuyla ilgili açıklama yapan Finansbank Yönetim Kurulu Başkanı ve Grup CEO'su Ömer Aras ise, "İmzaladığımız acentelik anlaşması ile yaklaşık 10 milyon müşterimize özel çözümler sunarak, sektördeki güçlü konumumuzu pekiştirmeyi hedefliyoruz. Aynı zamanda anlaşma ile ortak yapılan iş planına bağlı olarak 15 yıl boyunca toplamda 1 milyar lirayı aşan ek gelir oluşturacağız." dedi.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım