Dogus Grubu Yunanistan'da 4 Marina Aldi

Bugünlerde herhalde Doğuş Holding Yönetim Kurulu toplantılarına kulak misafiri olsak Garanti Bankası'nın aktif büyümesi kadar, Atina'dan kalkan tekne, yemek, detoks, fitness laflarını da işitirdik. Şaka değil bunları duyabilirdik.

Zira Doğuş Grubu Yunanistan'da 4 marinayı birden aldı. Yeme içme sektörüne girdi. Nusr-Et ve Kiva restoranlarının çoğunluk hissesi alındı. Altı markayla görüşmeler devam ediyor. Bu hamleyle Doğuş Grubu Türkiye'de yeme içme sektörüne kurumsal sermayeyi soktu. Yunanistan'daki marina hamlesini ise krizden önce başlatmışlar. Şimdi de krize giren komşunun çarşaf çarşaf yayınladığı satılacaklar listelerini inceliyorlar. Doğuş Holding CEO'su Hüsnü Akhan sorularımı cevapladı.

Akdeniz ve Ege'den başlayarak Kuzey Dalmaçya'ya uzanan bir marina ağına sahip olmayı planlayan Doğuş Grubu, Yunanistan'da dört tane marina aldı. Doğuş Grubu CEO'su Hüsnü Akhan, Yunanistan'da devletin normalde asla satmayacağı varlıkları görücüye çıkardığını belirterek, "Her kriz bir fırsattır" diyor...


Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım