Oyun Tavsiye - Mario Sevenlere

Maryo kelimesi mario kelimesinin okunuşu ile oluşmuş ve daha çok bu şekliyle aranılan veya konuşulan bir kelimedir. Maryo :

Super Mario, oyun firması Nintendo tarafından 1980'li yıllarda piyasaya sürülen bir video oyununun (Donkey Kong) baş kahramanıdır. Bu isim aynı zamanda ilk Mario oyunu olan Super Mario Brothers ile de özdeşleşmiştir.

Mario'nun tam adının Mario Mario, kardeşinin tam adının ise Luigi Mario olduğuna inanılmaktadır. Mario uzunca bir dönemdir devam eden seri içerisinde pek çok farklı biçimde ortaya çıkmasına rağmen genelde bir tamirci biçiminde görünmektedir.

Süper mario oyunları çok beğenilen, eğlenceli ve bazı maceraları da bir o kadar zorlu olan oyunlardır. Uzun süredir oynan ve popülerliğini git gide artıran oyunlardandır. Aynı zamanda ismi hep birlikte anılan luigi ve sonic’i de unutmamak lazım..mario ile ilgili birçok oyunu Maryo oyunlarımızı ücretsiz olarak oynayabilirsiniz..


Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz.. Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım