inegolde Toki İnsaatlari Yapilacak mi..?

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin ve İnegöl Kaymakamı Aziz İnci, katıldıkları bir programda Mobilya İhtisas Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaların TOKİ tarafından yapılması konusuna ilişkin açıklamalarda bulundular. Konuyla ilgili Pazartesi günü (bugün). OSB’deki yer sahipleri ile geniş çaplı bir toplantı yapılacağını ve konunun burada netlik kazanacağını belirten Şahin, buradan çıkacak sonuca göre hareket edeceklerini ifade etti.
 SANAYİCİ TAMAM DERSE, ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK 
Hüseyin Şahin, yaptığı açıklamasında mobilya üretiminin emek ve istihdam gerektiren bir sektör olduğundan bahsetti. 2. OSB’de yapılacak yatırımları TOKİ ile nasıl yaparız şeklinde bir çalışmaları olduğundan söz eden Şahin; “Belediye Başkanımız, Kaymakamımız ve 2. OSB yönetimi ile birlikte Pazartesi günü orada yeri bulunan işletme sahiplerinin de katılımıyla bir toplantı yapacağız. Burada bir değerlendirme toplantısı ile hakikaten böyle bir projeye ihtiyaç var mı, TOKİ ile birlikte burada fabrikaların hepsini müşterek olarak yapabilir miyiz diye görüşeceğiz. Eğer karşı talep oluşursa ve yeterli katkıyı da alırsak, bir heyetle Ankara’da faaliyetlere başlayacağız. Biz bu konuda elimizden gelen özveriyi gösteriyoruz” dedi.
YILSONUNA KADAR HEDEF 21 FABRİKA 
2. OSB’nin Başkanı olan Kaymakam Aziz İnci ise, bu güne kadar Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde görev yaptığını ve ağırlıklı olarak turizm sektöründe hizmet vermeye çalıştığını kaydederek; “Burada bütün dikkatimizi sanayiye ve mobilya sanayine yoğunlaştırdık. Sayın Valimiz kendisini ve İl Özel İdareyi temsilen beni 2. OSB’nin müteşebbis heyetinde görevlendirdi. Müteşebbis heyette beni heyetin başkanlığına seçti. Bundan sonra gerek 2. OSB’nin, gerekse de mevcut OSB’nin sorunlarını çözümlemek için mesai arkadaşlarımla birlikte çalışacağız. Hedefimiz yılsonunda inşallah 21. fabrikaya ulaşmak. Pazartesi günü de önemli bir toplantımız var. Tabi inşaatların TOKİ tarafından daha hızlı yapılması, daha çok üretim ve istihdam demek. Biz hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz” diye konuştu..
 Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..
Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.
Kaynak: inegolhaberyorum

Yorumlar

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım