Tez Tour Halka acilacak..

Türk-Rus ortaklı turizm şirketi, 25 ülkede faaliyet gösteren 80'e yakın şirketini holding çatısı altında toplayarak halka açılmayı planlıyor.
Rusya ve BDT ülkelerinden 1 milyona yakın turist getiren şirket, yıl sonuna kadar altyapı çalışmalarını tamamlayarak 2013 yılında holdingleşip, 2014 yılında borsaya açılacak. Tez Tour Genel Müdürü Levent Aydın, şirketin Ukrayna'nın en büyük bankalarından Privatebank'a satışıyla ilgili iddiaları da yalanladı.

Tez Tour Genel Müdürü Levent Aydın ve şirketin yönetim kurulu üyesi Alexander Sinigibskiy, düzenlediği basın toplantısında satışa yönelik haberlere açıklık getirdi ve holdingleşme çalışmalarını anlattı. Şirketin yönetim yapısı ve satışına dair son günlerde basında çıkan haberlerin asılsız olduğunu belirten Aydın, "Şirketimizin yönetim yapısında bir değişiklik yoktur ve çalışmalarına her zamankinden daha azimli ve kararlı bir şekilde devam etmektedir." dedi.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım