Showdaki Digiturk Play Reklami

LG Electronics ile Digiturk’ü bir araya getiren LG Smart TV uygulamalarına “Digiturk Play” de eklendi. LG Electronics işbirliğiyle LG Smart TV’den takip edilecek bu uygulamanın tanıtımı Digiturk VIPCLUB Üyeleri ve basın mensuplarının katıldığı bir organizasyonla 3 Mart Cumartesi günü 3D yayınlanan Liverpool-Arsenal maçı öncesinde Taps Bebek’te gerçekleşti.



Daha önce Lig TV takipçileri için geliştirilen ve Smart TV’den takip edilen uygulama sayesinde futbol keyfi ikiye katlanmıştı. Teknoloji ile eğlenceyi tekrar bir araya getiren Digiturk ve LG, bu kez de LG Smart TV ekranlarındaki LG Apps üzerinden Digiturk Play uygulamasını televizyonlarına indirip yükleyerek izlemeye doyamadığınız programları her an ulaşabilmeniz için evinize getiriyor.



Teknolojiyi bir adım önden takip ederken, eğlence ihtiyacını da göz ardı etmeyen LG Electronics, Digiturk Play uygulaması sayesinde herkesin keyfine göre program seçmesine imkan sağlıyor. Digiturk Play uygulaması, sevdiğiniz TV programlarından seçilmiş bölümleri gün ve saat sıkıntısı yaşamadan, istediğiniz anda izleyebilme lüksünü kumandanızın ucuna getiriyor. Geliştirilen yeni uygulamada her yaştan ve kesimden izleyicinin zevkine uygun içerikler yer alıyor. Digiturk Play uygulamasında spor, yerli-yabancı dizi, yerli-yabancı film, çocuk, eğlence ve belgesel programları gibi seçenekler bulunuyor.



“Televizyon izleme alışkanlığını teknoloji ile şekillendiriyoruz”



LG Electronics Türkiye Genel Müdürü Calvin Cho “LG olarak her zaman yeni teknolojiler geliştirmek ve bu teknolojileri tüketicilerimizin hayatını kolaylaştıracak ekstra fonksiyonlar ile sunmaktan gurur duyuyoruz. Smart TV’lerimizdeki Smart Menü’yü her geçen gün zenginleştiriyoruz. Bunu yaparken kullanıcılarımızın isteklerini göz önüne alıyor ve onlara en iyi hizmeti sunmayı hedefliyoruz. Televizyon izleme alışkanlığını teknolojiyle şekillendiren Digiturk fark yaratan 360 derece projeleriyle reklamverenlere çoklu seçenekler sunuyor. Televizyon izleme alışkanlığını teknolojiyle şekillendiren Digiturk ile her daim gündemde olan ve her koşulda bir tutku olarak yaşanan futbolun bu uygulamayı gerçekleştirmek için çok uygun bir tema olduğuna karar vermiştik. Yeni uygulamamız olan Digiturk Play ise, sadece futbol tutkunlarını değil, dizi, film ve belgesel tutkunları için de hayatın vazgeçilmezi olacak.” dedi.



Sözlerine “Teknoloji devi LG olarak bu sene birincil amacımız 3D=LG algısını güçlendirmek ve pazarda bir numara olmak. Bunu başarabilmek için Smart Cinema 3D TV serimizi çeşitlendirip, daha hafif gözlükleri tüketicilerimizin beğenisine sunacağız ve 3D ürün çeşitliliğimizi de geliştireceğiz.” diye devam eden Calvin Cho, LG’nin kendi Smart TV platformunun yeni versiyonu ile Smart TV sektöründe başı çekeceklerini de belirtti ve sözlerini “LG, Smart TV sektöründe de başı çekecek. “Tanıma”, “sihirli hareket”, “işaretleme” ve “hareket tuşu”nu içeren “Sihirli Kumanda” fonksiyonlarının ise müşterilerimizi fazlasıyla tatmin edeceğine inanıyoruz.” diyerek tamamladı.



“TV teknolojilerine desteğimiz tam”



Futbol tutkunlarının bir arada olduğu etkinlikte konuşma yapan Digiturk Medya Pazarlama ve Satıştan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esin Yazal Koyuncu, 2010 yılında başlatılan yeni nesil 3D yayıncılık anlayışıyla önce VOD stüdyo içeriklerini, ardından IZ TV ekibinin çektiği üç boyutlu belgeselleri LG ile beraber evlere taşıdıklarından bahsetti.

Digiturk’ün televizyon teknolojilerini yakından takipedenbir şirket olarak, internete bağlanabilen Smart TV’lerdeki uygulamalarla katma değerli servislerde de gelişimini sürdürdüğünün altını çizen Koyuncu, “Bu alanda ilk olarak LG Smart TV’lerde yer alan LIGTV uygulamasını hayata geçirdik. Uygulama futbolseverlere Spor Toto, Super Lig ve Avrupa Liglerinden canlı sonuçlara, futbol haberlerine, gol görüntülerine ve maç özetlerine Smart TV’lerinden ulaşma imkanı veriyor. Bugün de lansmanını gerçekleştirdiğimiz Digiturk Play uygulaması; diziler, belgeseller ve futbola dair ilginç içerikleriyle LG Smart TV‘lerde yerini alacak” diye konuştu.



Digiturk Play nedir?

Digiturk Play sayesinde sevdiğiniz TV programlarından seçilmiş örnekleri gün ve saat sıkıntı yaşamadan, istediğiniz anda izleyebiliyorsunuz. Geliştirilen yeni uygulamada her yaştan ve kesimden izleyicinin zevki düşünüldü. Digiturk Play uygulamasında spor, yerli-yabancı dizi, yerli-yabancı film, çocuk kanalı, eğlence ve belgesel programları gibi seçenekler bulunuyor.

Konuyla ilgili görüşlerinizi yorum olarak paylaşabilirsiniz..Ayakli Rehber, 2010 yılından bu yana yayınlanır ve iş dünyasindaki gelişmeleri bloga taşır.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım