kadinlar icin internetten isler

Ekonomik krizlerde işsiz kalan kadınlar, içindeki girişimciyi keşfedince ‘evden çalışmak’ kavramı doğdu. Uzmanlara göre ev-ofiste başarının ilk koşulu iyi bir iş fikri. Başlangıç için de internete bağlanmak şart.

Kadınlar için İnternnetten Kazanç Sistemleri

İş hayatındaki kadınların başlıca iki derdi var; biri erkek egemen yapı, diğeri ise ekonomik krizler. Özellikle 1999 yılında başlayıp, etkileri halen hissedilen ekonomik sarsıntıların ardından en çok yarayı alan yine kadınlar oldu. İşsiz kaldık, iş bulamadık, ekonomik özgürlüğümüzü bu krizler ve erkekler birçok kez elimizden aldı.

Sonuçta, işsiz kalan eğitimli, yetenekli ve akıllı kadınların çoğu kendine yeni bir yol çizmek zorunda kaldı. Hatta, öylesine zekice bir yol buldular ki, şimdi fırsat çıksa da, asıl işlerine geri dönmüyorlar. Tutundukları dal; İngilizcesi “home – office”, Türkçe’de ise, tam bir karşılık konulmasa da, şimdilik “ev ofisi” denilen yöntem. Daha önce çalıştıkları alanda, ya da hiç tanımadıkları bir iş dalında maceraya yelken açıp, evin bir kısmını atölye ya da ofis haline getirip, “para ve prestiji evden kazanan” kadınlar, herkese meydan okuyor; en başta da ev kadınlığına ve 09.00 – 17.00 sistemiyle çalışmaya…

Peki, işsiz kadınlar evden hangi işleri yapabilir, nasıl bir yol izlemeliler? Evden çalışan profesyonel iş kadınları neler öneriyor? Dört gün boyunca evinizde yapacağınız işleri irdeleyeceğimiz bu dizi sonunda, mevcut işlerinizden ayrılıp, kendi işinizin patronu olmak isteyebilirsiniz. Home – office kadınları mutlu, özgür ve zengin olacağınızı garanti ediyor.

Psikoterapist Nathaniel Branden “Kadının Özgüveni” isimli kitabında şöyle diyor: “Bir kadın bir diğerinden daha zeki ve daha farklı fikirlere sahip ama daha az başarılı olabilir. Başka bir kadın ise kendi fikirlerini çok daha fazla ciddiye aldığı için onları besler, geliştirir ve işyerinde kabul ettirmek için savaşır. Fark beyin gücünde değil, gayret ve motivasyonda, yani kendini adamada yatar.”

Her şey doğru ve gerektiği gibi yapılsa bile, ilk fikirle kazanmak her zaman mümkün olmayabiliyor. İlk zaferden önce birçok fikir bulmak ve sunmak zorunda kalındığı gibi, çoğu için günler, hatta aylar boyunca verilen tüm uğraşlar çöpe atılabiliyor.

Unutmamalı, sabır, üstün başarılı insanların en belirleyici özelliğidir.

İlk başarısızlıkta yılmayınBaşarısız olunsa da üzülmeye gerek yok çünkü kurulan her işletmenin neredeyse yüzde 90′ı ilk 5 yıl içinde kapanıyor. Bu nedenle, kendi işini kurmak isteyen kadınlara ilk dileğimiz: İyi şanslar…
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım