Hurriyet Bumerang'ın Şubat Ayi Fırsatlari



Soğuk günlerde içinizi ısıtıcak melodilerle kışı geçirmeye ne dersiniz?
Bu ay da Bumerang üyelerine özel imzalı kitap ve Babylon’un en iyi performanslarına davetiyeler sizi bekliyor.

İşte Babylon’un Şubat ayı programı.

2 Şubat – Kolektif İstanbul
Balkan ve Anadolu kültürlerinin buluşma noktası, Doğu Avrupa’nın geleneksel müzikleriyle beslenen Kolektif İstanbul yine İstanbul’daki evleri Babylon’a konuk oluyor.

3 Şubat – Nekropsi
Alternatif camianın kült gruplarından biri olarak nitelendirilen Nekropsi Harf Devrimi, Erciyes Şokta, Papa ve Baba gibi hit şarkılarıyla Babylon sahnesinde hayranlarıyla buluşacak.

4 Şubat – Bob Marley Birthday Celebration
Yıllar boyunca büyük kitleleri peşinden sürüklemiş Bob Marley, 67. doğum yıldönümünde Babylon’da bir kez daha anılıyor. Bu kutsal kutlamaya katılacak grup ve DJ’ler, Mahi, Sattas, Selekta Firuzağa ve Ras Memo. Babylon’da her sene bir gelenek haline gelen Bob Marley doğumgünü özel kutlamaları bu sene de yine renkli geçecek.

7 Şubat – Değer Deniz
İlk albümünün heyecanını yaşayan Değer Deniz 7 Şubat’ta Babylon’da vereceği konserle hem albüm lansmanını gerçekleştirecek hem de melankolik ve yumuşak şarkılarıyla Pop Rock’tan, Trip Hop’a farklı tarzları buluşturacak.

8 Şubat – Alp Ersönmez “Cereyanlı”
Projesiyle usta trompetçi İmer Demirer ile Babylon sahnesinde buluşuyor. Elektronik kokulu ve dansa davet eden sıkı caz performansına hazır olun

11 Şubat – Shantel DJ Set
Biletleri günler öncesinden tükenen, her defasında aynı enerjiyi yakalayabileceğiniz ve size sınırsız dans vaadeden Shantel; Goran Bregoviç, Boban Markoviç, The Rootsman, Fanfare Ciocarlia gibi isimleri bir araya getirdiği setleriyle ayaklarınızı yerden kesecek bir performans için Babylon’da.

25 Şubat – Scuba & Walls
Elektronik dans tutkunlarının iple çektiği bu gecede glich ve duptep plak şirketi HotFlush’ın sahibi DJ ve prodüktör Scuba babylonda sahne alacak.

Ayrıca her ay olduğu gibi bu ay da Doğan kitaptan imzalı kitaplar Bumerang üyelerini bekliyor!

Üyelerimize özel ücretsiz konser biletlerini kazanmak için Facebook ve Twitter hesaplarımızdan yürüttüğümüz kampanyaları kaçırmayın!

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım