Soyak Evleri Kampanyasi

Soyak konforu ve güveninin yeni temsilcisi Soyak Evostar’da; 85 bin 500 TL’den başlayan stüdyolar, 120 bin 500’den başlayan 1+1’ler, 161 bin 500 TL’den başlayan 2+1’ler, 199 bin 500 TL’den başlayan bahçeli dubleksler ve 274 bin TL den başlayan 3+1’ler bulunuyor. Tanıtıma özel fiyat avantajı ile satışa sunulan projede 120 ay için yüzde 5 peşinat ve %0.99 faiz oranı uygulanıyor.

Sakinlerine ankastre beyaz eşyalı (fırın, ocak, ankastre bulaşık makinesi ve fırın üstü aspiratör) olarak teslim edilecek, ayrıcalıklı tasarıma sahip proje; açık ve kapalı otoparklar, özel peyzaj tasarımlı bahçeler, sosyal tesisler, yüzme havuzları, basketbol sahası, tenis kortu ve çocuklara özel oyun odası ile keyifli ve yeni nesil bir yaşamın tadını çıkarma fırsatı sunuyor.

Soyak’ın sürdürülebilir kalite anlayışı ile geliştirilen, en modern teknolojinin kullanıldığı projede, 24 saat kapalı devre güvenlik kamera sisteminin yanı sıra, intercom sistemi ve dairelere kadar getirilen fiber kablo imkânıyla internet üzerinden yayın yapan IPTV hizmeti de bulunuyor. Soyak Evostar projesi ile ilgili detaylı bilgi almak için www.soyak.com.tr adresinden başvuruda bulunabilirsiniz. Halkalı’daki Soyak Evostar satış ofisini hafta içi ve hafta sonu ziyaret edebilir, Müşteri Hizmetleri 444 0 795 numaralı telefondan 7 gün 24 saat bilgi alabilirsiniz.


Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım