İnternette Çevirmenlik İlanları

Çevirmenlik yaparak internetten Para KazanmakEğer yabancı diliniz varsa çevirmenlik yaparak para kazanmanız diğer işlere göre daha kolay olabilir. Özellikle de büyük çevirmen talebinin olduğu bir dile sahipseniz. Çevirmenlik yaparak ayrıca boş zamanlarınızda da ek gelir kazanabilirsiniz.
Çevirmenlik yapmak için izlenecek adımlar
1.Herhangi bir serbest iş arama sitesinde çevirmenlik iş ilanlarına başvurabilirsiniz. 2.Sadece çeviri hizmetleri sunan birçok site var. Bu sitelere de başvurabilir ve iş alabilirsiniz. 3.Çeviri ile ilgili bütün işleri bildiren siteleri belirleyin ve buralara üye olun. 4.İsterseniz kendi sitenizi de kurabilir ve insanların sunduğunuz çeviri hizmetlerinden haberdar olmasını sağlayabilirsiniz. 5-İçerik üreterek blog veya portallara başvurabilirsiniz.


Çevirmenlik yaparak ne kadar para kazanabilirim?
O dildeki çeviri talebine göre kelime başına 0,01 $’dan başlayan fiyatlarla veya makale başına 2-10 dolar arası fiyatlarla çalışabilirsiniz. Eğer çeviri yaptığınız dilde çevirmenlik yapanların sayısı çok azsa kelime başına çok daha iyi bir fiyat sunabilirsiniz. Kaynak: www.morfikirler.com
Ayakli Rehber

Yorumlar

  1. Biz de bu sektörde hizmet vermekteyiz. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım