Afyon Doğtaş Mobilya Mağazası Açıldı

Doğtaş Exclusive’nin 108. Mağazası, Can-May Mobilya tarafından Cumartesi günü Marulcu Mahallesi’nde hizmete açılacak. Serdar ve Berkan Açıkgözoğlu’nun işletmeciliğini yapacağı mağazada her gelir grubuna hitap edecek modern tasarımlı, zengin çeşitler bulunuyor. Mağaza 1600 metrekarealanı içeriyor. 2 katlı binası ile Afyonkarahisar’ın en büyük ve en modern mobilya mağazası olma özelliğini taşıyan Doğtaş Exclusive Can-May Mobilya Mağazasında modern tipte ürünler bulunuyor. Mağazalarında isteğe göre ürünlerde kişiye özel renk uygulamaları yapılacağını söyleyen Mağazanın İşletmecisi Serdar Açıkgözoğlu; “Müşterilerimiz herhangi bir koltuk takımını beğenir, ancak başka bir renkte olmasını isterse biz bu ürünü müşterinin isteğine göre farklı bir renge dönüştürebiliyoruz. Renk yelpazemiz oldukça fazla. Mağazamızda oturma grupları, salon takımları, yemek odaları, yatak odası, mutfak masası takımları, baza, başlık, yatak, genç odaları, ev aksesuarları sehpa ve zigon gibi birçok ürün bulunuyor” dedi.

Uzman tasarımcıların ürünleri bulunuyor
Yaklaşık 1 aydır mağazalarını açılışa hazırladıklarını söyleyen Serdar Açıkgözoğlu; “Mağazamız her gelir grubundan insanlara hitap ediyor. Doğtaş’ı tercih etmemizdeki neden bir dünya markası olması. Özel tasarımlarının olması. Doğtaş’ta alanında uzman tasarımcıların ürünleri bulunuyor. Ürünlerin tamamında tüketicilerimizi korumak ve orijinal Doğtaş ürünleri alabilmelerini sağlamak için hologram uygulaması var. Tasarımlı ürünlerimizin büyük çoğunluğunu 7 yıl garanti kapsamında müşterilerimize sunacağız” diye konuştu.
Müşterilerimizin zevkine göre evlerini döşeyeceğiz
Doğtaş’ın tüketici ödüllü bir firma olduğunu da sözlerine ekleyen Serdar Açıkgözoğlu, ilerleyen zamanlarda mağazalarında faaliyete geçirmek istedikleri bir yenilik hakkında da bilgiler verdi. Açıkgözoğlu, zamanla müşterilerin o da içi projelendirmesini de yapacaklarını, müşterinin zevkine göre odadaki ürünleri tasarlayıp hizmetine sunacaklarını belirtti. Cumartesi günü saat 13.00′da yapılacak olan açılışla Afyonkarahisarlılarla buluşacak.

yer Marulcu mah. Gedik Ahmet Paşa Cad. No 3/E
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım