Adana Mobilya Fuarinda ilgi Ceken Modeller, Mg Mobilya


MG Mobilya tarafından üretilen ve ilk kez fuarda sergilenen 'Uzaktan kumandalı mutfak dolabı' fuarı gezen kadınların yanı sıra erkekler tarafından da ilgiyle izlendi. Firma sahibi Mustafa Gürelli, "Sektörün her geçen geliştiği zamanımızda, kullanım kolaylığı ve kalitenin öne çıktığı günümüzde, dokunurken açılıp kapanan, hem de uzaktan kumanda ile yönetilen mutfak dolabını kendi atölyemizde üretmeyi başardık. Projesini tamamladığım ve üretimini gerçekleştirdiğimiz ürünü ilk olarak bu fuarda sergiledik. Ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ürünü 40 bin liradan sattık. Ayrıca 13 müteahhit firma, üründen satın almak için sipariş verdi. Bu yeni ürünümüz bize başarılı bir fuar yaşattı. Önümüzdeki günlerde, uzaktan kumandalı ve dokunmatik ürünlerimizi piyasaya süreceğiz" dedi.

Dolabın projesini 2 günde hazırladığını belirten Gürelli, "Mobilya üreteminde Adana'nın ne kadar iyi durumda olduğunu göstermek için kısa bir sürede bu ürünü meydana getirdik. Gösterilen ilgi, ne kadar güzel bir çalışma çıkardığımızın göstergesi" diyerek, yeni projeler için çalıştıklarını söyledi.

"GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTI"

Fuarda sergilenen ürünün Adanalı bir firma tarafından üretilmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Adana Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, "Bu yıl oldukça başarılı ürünler sergilendi. Adanalı esnafımız her geçen gün ufkunu genişleterek, daha modern ve daha kaliteli ürünlere imza atıyor. Mustafa Gürelli arkadaşımız da, yaptığı bu projeyle Adana'mızın göğsünü kabartmıştır" diye konuştu.

ADANA'da 5 gün süren ve pazar günü kapanan '5'inci Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'ndaki ilgiden memnun olduklarını belirten Adana Mobilyacılar Odası Başkanı Yalçın Avcı, "Çok güzel ve modern modellerle görücüye çıkan üreticilerimiz, 5-40 bin lira arasında mobilya çeşitleri ile tüm kesimlere hitap etti" dedi.

Fuarda daha çok, 'Muhteşem Yüzyıl' filmi ile birlikte moda haline gelen nostalji modellerinin ilgi gördüğünü anlatan Avcı, bu yıl geçmiş yıllarda üretilen nostalji modellerin moda olduğunu söyledi. Yalçın Avcı, şöyle dedi:

"Bu modeller daha modern şekilde üretilerek halkımıza sunuldu. El işçiliğinin çok fazla olduğu mobilyalarımız 40 bin liraya kadar alıcı buldu. İznik'ten gelen esnafımız, el oymacılığı ile yaptığı ürünlerini 30- 40 bin lira arasında sattığını söyledi. Ama 65-75 bin liraya koltuk takımı satıldığı bize yansımadı."

Yonca Mobilya Mağazaları'nın da sahibi olan Avcı, "Kendi ürettiğimiz ve tamamen el oymacılığı ile yapılan ürünlerimizin fiyatı 15-21 bin TL arasında değişiyor. En çok ilgi gören modeller ise, adını 'Muhteşem Yüzyıl' dizisinden alan, Hürrem, Mahperi ve Kafkas koltuk takımları" diyerek, ürettikleri ürünler hakkında bilgi verdi.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım