Keskinoğlu, İçli Köfte Üretmeye de Başladı

Pratik Lezzetler'e bir yenisini daha ekleyen Keskinoğlu, Osmanlı saray mutfağından günümüze uzanan su böreği ve içli köftesini tavuk etinden yapıyor.

İçli köftenin harcı, pilicin kalça eti, soğan, maydanoz, kuş üzümü, çam fıstığı, Antep fıstığı, ceviz, tuz ve karabiberin birleşmesiyle elde ediliyor. Yağda 5-6 dakika kızartılarak servise hazır hale gelen Keskinoğlu İçli Köfte, fırında ya da mikrodalgada da ısıtılarak tüketilebiliyor. Şirket tavuk etinden hazır su böreğini de tüketiciye sundu.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım