İnegöl'e Hızlı Tren Projesi Müjdesi

AK Parti Bursa Milletvekili Adayı Hüseyin Şahin, Ankara – Bursa hızlı tren projesinin güzergâhıyla ilgili müjde verdi. Şahin, daha önce Yenişehir’den geçeceği yönünde planlanan hızlı trenle ilgili İnegöl-Yenişehir arasında bir istasyonun oluşturulacağını söyledi.

Seçim çalışmaları kapsamında dün İnegöl’de çeşitli kurum ve kuruluşlarda ziyaretler gerçekleştiren AK Parti Bursa milletvekili adayı Hüseyin Şahin, ziyaretleri esnasında Bursa’ya yapılması planlanan hızlı trenle alakalı İnegöl’ü de yakından ilgilendiren bir açıklama yaptı.
Daha önce Milletvekili Sedat Kızılcıklı’nın hızlı trenin Yenişehir ilçesinden geçeceği yönünden ki açıklamasına karşılık, Şahin; Bakanla yaptığı görüşmesinde İnegöl ile Yenişehir arasında bir istasyon daha yapılacağı şeklinde karar aldıklarını söyledi.
En Kısa Sürede İnegöl’e Kazandıracağız
Şahin, Pazartesi günü Yalova’da yapmış oldukları koordinasyon toplantısında bu konunun Bakanla görüşüldüğünü kaydederek, Bursa için çok güzel bir karar alındığını söyledi. Hızlı treni ivedilikle Bursa’ya kazandıracaklarını dile getiren Şahin, “Ama burada İnegöl’ü de ilgilendiren bir konu var. İnşallah hızlı trenin İnegöl’ün güneyinden, Yenişehir ile İnegöl’ün arasından geçen noktadan aynı Ankara Sincan’daki gibi bir istasyon olmasını da sağlayacağız. İnegöllüler hızlı trenden İnegöl merkezde olarak istifade etmesi noktasında faydalanacaklar. İnşallah bunun mücadelesini de verip bu hizmeti buraya kazandıracağız. Ankara-Bursa otoyolu da yine İnegöl’ün güneyinden İzmir-Ankara otoyoluna Afyon istikametinde bağlanacak. İnşallah hedefimizde bu hizmeti de hızla İnegöl’ümüze kazandırmak var. Bunu hep beraber yapacağız. Nasıl birlik olursak, daha çok şey başarırız diyorsak, çalışarak da daha çok şey kazandıracağız” dedi.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım