Desa Deri, İhracat Lideri

Türkiye’nin önde gelen deri giyim markası ve deri üreticilerinden Desa, 2010 yılında 42 milyon 921 bin dolar ile alanında Türkiye ihracat birincisi oldu.
Desa Yönetim Kurulu Başkanı Melih Çelet, ödül töreninin yapıldığı gece Londra’da önemli bir etkinlikleri olduğunu belirterek, “Covent Garden’daki mağazada Grazia, Cosmopolitan, Easy Living, You Magazine, Hey Magazine, Pop Art, Stella gibi dünyaca ünlü moda yayınlarının yanı sıra Londra’nın ünlü moda bloggerları ve stilistleri davetimize katıldı.

Ben Londra’ya gitmek yerine Bakan Çağlayan’ın elinden ödül almayı tercih ettim” diye konuştu. Melih Çelet, Almanya, Amerika, Çin, Hong Kong, İngiltere, İspanya, İtalya, Japonya, Rusya ve Suudi Arabistan’a saraciye ve konfeksiyon ürün gruplarını ihraç ettiklerini hatırlatarak, 2009’da 95 milyon 912 bin TL, 2010 yılında ise 127 milyon 418 bin TL net satış geliri elde ederek yüzde 33 büyüdüklerini söyledi. Desa yurtdışında 2 Londra, 1 Cidde mağazası, franchise verdiği 7 mağazası bulunuyor. Toplamda ise 70 mağazası var.
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım