Tekstil Urünlerinde Katalogla Pazarlamaya Örnek, güneş marketing

Güneş marketing
Güneş marketing
Güneş Marketing
Güneş Marketing : 1983 yılında tekstil ürünleri imalatı ve tedarikçiliğine başlayan firmamız. 1992 yılında 5 katlı 10.000 M² kapalı Toplam 15.000 M² üretim tesisinde tekstil ürünleri imalatına başlamıştır.

Güneş Marketing Toplamda 3 fabrika satış mağazamızın yanı sıra Birçok ulusal firmanın toptan ürün dağıtıcısı pozisyonunda iç Anadolu ve güneydoğu Anadolu bölgelerinde 200'ün üzerinde perakende satış mağazasının toptan ürün tedarikçiliğini sürdürmektedir.
Gelişen ve değişen ticari yapıya ayak uydurmak ve ticareti kolaylaştırmak amacı ile 2010 yılında 'Güneş Marketing Pazarlama' adı altında yeni bir yapılanma ile internet üzerinden pazarlama ve satış stratejisi geliştirerek bu alanda söz sahibi olmayı amaçlamış ve faaliyetlerine başlamıştır.

Sektörde Mağazacılık, imalat ve toptancılık alanında çeyrek asırlık deneyim ve tecrübelerini internet alanında’ da siz değerli müşterileri ilepaylaşmak, kaliteli ve zengin ürün çeşitliliğinin yanı sıra fiyat ve kazançavantajları ile siz değerli müşterilerimizle uzun soluklu ve kazançlı bir çalışma hedeflemekteyiz.

Bu yolda Ürün çeşitliliği ve fiyat avantajlarının yanı sıra Satışlarınızı kolaylaştırmak amacı ile 'Güneş Marketing' süreç içerisinde eğitim ve pazarlama stratejileri konusunda siz değerli müşterilerimize “eğitim seminerleri, doküman, pazarlama stratejileri vb.” destekleri sayesinde ticaretinizi kolaylaştırmak amacı ile katkı sağlayacaktır.

Sizde GÜNEŞ MARKETİNG Ücretsiz Kayıt KAMPANYASINA Katılabilirsiniz
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım