Nestavilla Bayilik Şartları

Firma Hakkında: Türkiye' de 20 yılı aşkın süredir prefabrike ve hafif çelikyapı sektörünün öncü markalarından olan ve dünyanın 30' u aşkın ülkesinde birçok başarılı projeye imza atan Vefa, pratik hazır konut çözümleri üretenNestavilla markası için bayilik veriyor.

Geleneksel yapı sistemlerine kıyasla çok daha ekonomik ve estetik çözümler sunan Nestavilla, depreme dayanıklı sağlam yapısı ve hızlı üretim imkanı ile ev sahibi olmak isteyenler tarafından daha da fazla talep görüyor.

Bayilik Avantajları

Nestavilla Bayilik Sistemi sayesinde, bayiler, konut müşterilerine, mevcut koşullar altında merkezden sunulan hizmetin çok daha genişini ve ayrıntılısını sunabiliyor.

Nestavilla bayileri kendi yerel deneyimleri sayesinde, bulundukları bölgelerdeki konut müşterilerine, Nestavilla' nın garanti ettiği ürün ve hizmeti çok daha pratik ve ekonomik sağlayabiliyorlar. Ayrıca;

- Merkezden direkt müşteri yönlendirme,
- İstenen aşamalara kadar ileri kaba montaj desteği,
- Bayi personel eğitimleri,
- Katalog ürünleri dışında özel proje desteği ve süpervizörlük hizmeti,
- Pazarlama ve satış faaliyetleri için gereken materyal destekleri,
- Vefa' nın diğer ürün ve hizmetlerini de satabilme imkanı,
- Vefa' nın uluslararası standartlara dayanan yenilikçi anlayışı ve 20 yılı aşkın bilgi ve tecrübesinin paylaşımına sahip oluyorlar.

Bayilik Şartları

Sektörel Yakınlık
Bayi adaylarının müteahhit, mimar ya da mühendis olmaları gerekiyor. Ayrıcayapı malzemeleri satıcılığı yapan ya da yapmış olan adaylar da sektörel yakınlık şartlarını yerine getirmiş oluyor. Tüm bu özellikleri barındıran bir organizasyonu kurabilecek yatırımcılar da başvuru yapabiliyor.

İşlek Yol Üstü Sergileme Alanı
En az "bir Nestavilla pratik hazır konutun sergilenebileceği", işlek yol üstü sergileme alanı gerekiyor. İçinde, tüm detayları ile görülebilecek, gezilebilecek, dokunulabilecek en az bir konutun yer aldığı sergileme alanı, konut müşterilerinin Nestavilla' nın kalitesine, konforuna ve estetiğine ikna olabilmesi için gerekli görülüyor.

DBS (DTS)' li Banka Hesabı
Günümüz ticaretinin gereği olarak ciro büyüklüğüne paralel olacak şekilde belli bir oranda teminat verebilmesi gerekiyor.

"Ön Başvuru ve Bilgi Formu" için firmanın sitesini ziyaret edebilirsiniz.

İletişim:
Adres: E-5 Yanyol Cad. No: 180 Alt Kaynarca, Pendik - İstanbul
Tel: 0216 390 47 77 (pbx)
Faks: 0216 354 65 55
E-mail: nestavilla@nestavilla.com
WebSitesi: www.nestavilla.com
Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım