Ek is Arıyorum, İnternetten İş Arıyorum Diyorsanız.

İNANÇ GöRÜNMEYENE İNANMAKTIR....

BAŞKALARININ GÖREMEDİKLERİNİ GÖREN İNSANLAR BAŞARILI İNSANLARDIR.

DENEMEKLE BİR ŞEY KAYBETMEZSİNİZ...AKSİNE KAZANIRSINIZ....

Her insanın yaşadığı Sürece Şans önüne çıkar önemli Olan o şansı iyi Değerlendirmektir.

Dünya, baştan başa aslı olmayan bir masaldan başka bir şey değildir.

ZAFER 05443778118
----------------------------
TÜM ARKADAŞLARIMA...

DÜRÜST,ONURLU,ŞEREFLİ,KABİLİYETİNE GÜVENEN,CESUR,CEVVAL...

SATIŞ VE PAZARLAMA OKUYAN ÜNİVERSİTELİ GENÇ ARKADAŞLARIM...


HER SATMIŞ OLDUĞUNUZ ÜRÜNDEN KAR AYI ALABİLECEĞİNİZ.
ÖMÜR BOYU PARA KAZANABİLECEĞİNİZ..
AYNI ZAMANDA KENDİNİZİ GELİŞTİREBİLECEĞİNİZ...
BİR İŞ FIRSATINA NE DERSİNİZ...
BUYRUN GELİN GÖRÜŞELİM....
ZAFER 05443778118
DİKKAT......
ÇOCUĞUNDA CAM KEMİK HASTALIĞI OLAN ,
ETRAFINDA KEMİK ERİMESİ,
BOYUN EKLEM AĞRILARI ÇEKEN
DİZ KAPAKLARINDA ROBLEM OLAN
EN KISA ZAMANDA SAĞLIĞINA KAVUŞMAK İSTEYEN İNSANLARA ÖNEREBİLECEĞİM BİR KAÇ BESİN DESTEK ÜRÜNÜ İLE BUNLARA SON VERECEK ...
ZAFER 05443778118
İŞ ARAYAN ARKADAŞLARIM.....

Rüzgara hakim olamıyorsan yelkenlerini ona göre ayarla. ve unutma ki hayat karşılaştığın güçlüklerle değil gemiyi limana getirip getiremediğinle ilgilenir...
ZAFER ÜNAL
05443778118
----------------------------
evimde satranç dersleri veriyorum ileri seviye yada başlangıç telefon numaram 0554 897 56 11 izmir deyim mail adresim mind_po10@hotmail.com
----------------------------
Evde internette ek iş imkanı arıyorum, part-Time çalışmak para kazanmak için hangi işi yapmalıyım diyorsanız 960 yorum içinde bulamadıysanız eğer birde site: ekislerim.com 'a bakabilirsiniz.

www.ekislerim.com işfikirlerine açık birsitedir.
----------------------------
Merhaba,
İşimiz uluslararası bir firmanın ,Türkiye'de yeni kurulmaya başlayan ve çalışma saatlerini kendi istediğiniz gibi ayarlayabileceğiniz bir iş olup; dinamik faal , özgür ve aktif çalışacak elemanlara açık olan bir iştir. Önbilgi için cv bilgilerinizi göndermeniz halinde sizinle iletişim kurulacaktır.Bilgilerinizi rica ederiz.

Saygılarımızla

nejmi msn. email: n.akcay1973@hotmail.com
----------------------------
Merhabalar

Sosyal medyanın önemi gün geçtikce artıyor, kullanıcılarının orada zaman geçirmesinden dolayı milyarlarca dolarlık değere ulaştı. Web sitelerini ziyaret eden her 10 kişiden 8’i Sosyal Paylaşım sitelerini ziyaret ediyor.

Bu sosyal paylaşım sitelerinin değeri kullanıcı sayısına göre belirleniyor. Facebook 20004 yılında kuruldu. 2009 yılında 300 milyon kullanıcı ve 15 milyar Dolar değere ulaştı. 2010 yılında ise kullanıcı sayısı 500 milyonun üzerinde çıktı ve değerini 50 milyar Dolara yükselterek ve 2012 yılında borsaya girmeyi planlıyor. Sadece Türkiye’de 20 milyonun üzerinde facebook üyesi mevcut.

Norveç ve İsveç’li girişimciler, Sosyal paylaşım sitesi ile ticareti birleştirerek, gelirlerinin kullanıcıları ile paylaşılacağı, SiteTalk isimli bir Sosyal Paylaşım Sitesini kurdu. Başka sosyal paylaşım sitleri yerineSiteTalk’u aktif kullanıp, arkadaşlarınızı da bu siteye davet ettiğiniz taktirde ciddi miktarda gelir elde edebileceksiniz. Şu anda dünyanın en hızlı biyiyen sosyal paylaşım sitesi. Bu sistemde sizden başayarak, grubunuza ne kadar kayıt olan ve onların kayıt ettiği insan var ve aktif olarak SiteTalk’u kullanırlarsa ona göre haftalık gelir elde ediyorsunuz. Detaylı bilgilere Her Pazartesi, Çarşamba ve Cuma akşamları Türkiye saati ile saat 21:00 dahttp://www.hotconference.com/conference,62308473# linkinden yapılan İnternetten Canlı İş sunumlarını dinlyebilirsiniz.

Üye olmak için sizden önce üye olmuş birisinin referansına ihtiyacınız var. Bu referans/sponsor sizin web sitesini kullanmanızda ve nasıl gelir elde edeceğiniz konusunda sizlere yardımcı olacaktır. Ücretsiz kullanıcı olmak için http://secure.sitetalk.com/join_sitetalk.asp?pg=sitetalk&spun=omer66 linkini tıklayıp, benim linkimi kullanarak benimle aynı grupta olabilirsiniz. Kayıt olurken onaylamadan önce Referans/Sponsor bölümünde omer66 yazmış olduğunu bir kez daha kontrol edin.

Sitenin kullanımı, ve gelir elde etme modelleri konusunda sorularınıza cevap almak için aşağıdaki iletişim bilgilerimden bana ulaşabilirsiniz.
Başarılar, Selamlar

Ömer DOĞAN
Team JRMA

www.JRMA.biz
www.SiteTalk.com/omer66
Skype: jrmacgn
----------------------------
İyi günler , hiç abartmaya yalana dolana çarpıcı ifadeler kullanmaya, insanları kandırmaya ki ( asıl kananlar insanları kandırdığını zannedenlerdir. ) gerek yok. Arkadaşlar bir iş fikri var. Güzel ben uzun zaman araştırdım ve girdim parada kazanmaktayım. İş Network Marketing sistemlere benzemekle birlikte, ürün satışı, pazarlaması olmadığı için Network esaslı bir işdir. İş ile ilgili detaylı bilgi buradan gözümüzle görmemiz gereken durumlar olduğu için, seminer görmemiz gerekiyor. Ben nedir? bu bilgi almak istiyorum , fırsatım olduğunda gider semineri de takip ederim diyen arkadaşlarım, özellikle; ANKARA,İSTANBUL,İZMİR, BURSA, ANTALYA, AFYON, ERZİNCAN,ESKİŞEHİR illerinden birinde iseniz daha şanslısınız. Tabii ekip kurma konusunda yetenekli iseniz daha da. Tel: 0533 652 38 63 akşamları saat 18:00 dan sonra arayabilirsiniz. Size bilahare seminer yer ve tarihlerini veririm. Seminerler ücretsizdir.

Yorumlar

  1. yüzyılın iş fırsatı türkiyede ek iş olarakda yapabileceginiz uluslar arası bir iş imkanı ve kazanç kapısı ilgilenenler için ...tanıtım lingi
    http://www.youtube.com/watch?v=P7LhiEspVDw
    sistem danışmanı
    cehri demir
    05322008061
    cehridemir@gmail.com

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım