Denizli Tarım ve Hayvancılık Fuarı Açıldı


Tarım ve Hayvancılık sektörünün Denizli buluşması, AEGEANAGRI Ege Tarım Sera ve Hayvancılık Fuarı bugün kapılarını ziyaretçilerine 7. kez açıyor.


Tarım sektörünün ulusal ve uluslararası firmalarını bir araya getiren ve 23 – 27 Şubat tarihleri arasında Denizli Fuar Binaları’nda ziyaret edilebilecek olan AEGEANAGRI 2011, 5 gün boyunca sektör profesyonellerine ev sahipliği yapacak.

2011 yılının ilk fuarını Ege bölgesi ve Türkiye’nin en önemli tarım bölgelerinden biri olan Denizli’de gerçekleştirecek olmanın heyecanını yaşayan Orion Fuarcılık, sektörün global firmalarını bir araya getiriyor. Yerli ve yabancı tüm tarım sektörünün buluşma yeri olarak nitelendirebileceğimiz AEGEANAGRI 7. Ege Tarım, Sera ve Hayvancılık Fuarı, geçen yıl kırdığı ziyaretçi rekorunu, bu yıl aşması düşünülüyor.

Fuarda; Tarımsal Mekanizasyon ve Teknolojileri, Traktör ve Ekipmanları, Hayvancılık, Hayvansal Üretim Teknolojileri ve Ekipmanları, Seracılık, Tohum, Fide, Fidan, Gübre üreticileri ile Sulama Sistemleri ve teknolojileri konularında faaliyet gösteren 170 civarı standlı katılımcı firmanın yanı sıra, 380 marka temsilinin olması öngörülmektedir.Başta Denizli Valiliği olmak üzere, Denizli Tarım İl Müdürlüğü, Denizli Ziraat Odası Başkanlığı, Tarım Kredi Koop. İzmir Bölge Birliği, Denizli Damızlık Sığır Yetiştiricileri Birliği, Denizli Ticaret Borsası, Denizli Ticaret Odası, Denizli Sanayi Odası, Denizli Ziraat Mühendisleri Odası, Denizli Veteriner Hekimler Odası ve Kosgeb´in destekleriyle gerçekleştirilmekte olan fuarda, Türkiye genelinden 100.000’i aşkın profesyonel ziyaretçi bekleniyor.

Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici "Geçtiğimiz dönemlerde düzenlenen tarım fuarları bakımından metrekareye düşen ziyaretçi sayısında Türkiye´de, İzmir ve Antalya´da yapılan fuarlar Denizli ile karşılaştırıldığında iki ili de geçmiş durumdayız. Bu bizim fuarcılığa verdiğimiz önemi gösteriyor. Fuarımıza, tarımsal alet ve ekipman firmaları başta olmak üzere, tohum ve fide, hayvancılılıkla ilgili firmalar ile Türkiye geneline hitap eden traktör firmaları da fuara katkıda bulunacaklar. Denizli´de çok büyük bir potansiyel var, bu potansiyelden bütün ülke insanımız faydalanmalıdır" dedi.

Ayakli Rehber

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım