Zeka kalkınma ajansı başvuruları, kütahya, Afyon

Merkezi Kütahya'da olan ve Afyonkarahisar, Manisa, Uşak illerini de kapsayan Zafer Kalkınma Ajansının (ZEKA) Mali Destek Programı kapsamında proje başvuruları, 31 Ocak’ta başlayacak.

ZEKA'dan yapılan yazılı açıklamada, dört ildeki ekonomik ve beşeri gelişime önemli bir hareketlilik ve katkı getirmesi beklenen, ajansın ilk mali destek programı olan Bölgesel Potansiyelin Harekete Geçirilmesi Mali Destek Programı ile rekabet gücünün artırılması tematik ekseni kapsamında paydaşların projelerinin hayata geçirilmesi ve bölge planında yer alan amaç ve stratejilerin gerçekleştirilmesinin hedeflendiği bildirildi.

Program kapsamında söz konusu illerde faaliyet gösteren, kar amacı güden tüzel kişilerin ve kar amacı gütmeyen kurum ile kuruluşların turizm, tarıma dayalı sanayi ve imalat sanayi alanlarındaki faaliyetlerinin destekleneceği ifade edilen açıklamada, ''Bu programın bir amacı da söz konusu sektörlerde yenilikçi ve faydalı işbirliği ağlarının kurulmasıdır. Bu kapsamda yapılacak proje başvuruları için son başvuru tarihi ise 18 Mart Cuma günü saat 17.00 olarak belirlenmiştir'' denildi.

26.01.2011
Tellal Haber
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım