Malatya Girişim Grubu şirketleri, Yeni kurulan şirketleri

Malatya’ya yeni bir vizyon kazandırmak, kolektif iş yapmaya örnek olacak çalışmalar başlatmak ve tarihi şehrin modern dokusuna katkı sağlamak amacıyla 32 iş adamı tarafından kurulan Malatya Girişim Grubu, ekonomik yatırımlarına devam ediyor

Malatya Girişim Grubu, geçtiğimiz Kasım ayında hizmete açılan, Jones Lang LaSalle Türkiye tarafından kiralaması ve yönetimi yapılan Malatya’nın tek alışveriş merkezi Malatya Park‘tan sonra şimdi de otel açmaya hazırlanıyor. Otelin temel atma töreni geçtiğimiz günlerde Malatya resmi protokolünün katılımları ile gerçekleşecekti.

Törende bir konuşma yapan Malatya Girişim Grubu Başkanı Erman Ilıcak, “Malatya’nın yıllardan beri ihtiyaç duyduğu, Hilton zinciriyle birlikte yapmayı planladığımız 5 yıldızlı oteli, önümüzdeki 24 ay içerisinde tamamlayarak, hizmete açacağız. 200 odalı otelimizin içerisinde bin 500 kişilik konferans salonu, 2 tane büyük restoran, büyük bir spor merkezi ve 2 bin 500 metre karelik mağaza alanları bulunacak. Toplam inşaat alanı 35 bin metre kareyi bulacak bu projemizin yatırım bedeli 50 milyon TL. Bu projeyle beraber Malatya Girişim Grubu olarak Malatya’ya 164 milyon TL’lik yatırım yapmış olacağız. Bu yatırım tutarı içerisinde büyük bir alış veriş merkezimiz, 5 yıldızlı otelimiz, bu yıl içerisinde bitirerek, üniversitemizin hizmetine açacağımız İlahiyat Fakültesi, bugüne kadar bir tanesini tamamlamış olduğumuz anaokulumuz ve 2012 yılında başlayacağımız 4 anaokulumuz daha olacak. Bu projenin ardından yapmayı planladığımız hastane projemiz gelecek. Buda bir uzmanlık hastanesi olacak ki, Malatya’nın ihtiyaç duyduğu bir proje. Malatya’nın sosyal dokusunu geliştirmek için kurulan Malatya Girişim Grubu; otelle beraber ikinci aşamasını tamamlayacak ve yatırımlarına devam edecek" diye konuştu.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım