İstanbul Fashion Week’i İzlemek İsteyenlere

İSTANBUL, 28 Ocak 2011 /Şirket Haberleri/ -- 3-6 Şubat 2011 tarihleri arasında İTKİB, Moda Tasarımcıları Derneği ve İstanbul Moda Akademisi işbirliğinde Santral İstanbul’da gerçekleştirilecek olan ‘Istanbul Fashion Week 2011’ dört gün boyunca tüm moda severleri bir araya getirecek.

2010/11 koleksiyonlarındaki tasarımları ile dikkat çeken İNCİ, Istanbul Fashion Week 2011’de de farklı moda tasarımcılarına verdiği özel desteği sürdürüyor. İNCİ; Türkiye’nin önde gelen tasarımcılarından Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Gül Ağış ve Özlem Kaya koleksiyonlarına özel ayakkabı üretimlerini gerçekleştirdi.

Moda tutkunlarını bir araya getirecek olan etkinlik sürecinde, Gamze Saraçoğlu, Özgür Masur, Gül Ağış ve Özlem Kaya defilelerindeki modeller, İNCİ’nin ayakkabıları, botları, çizmeleri ile podyumda yerlerini alacak.

İNCİ, müşterileri ile Istanbul Fashion Week’i paylaşmak için özel bir kampanya düzenliyor. İNCİ’nin sanal dünyadaki mağazası www.incideri.com ile İNCİ Facebook sayfasına (www.facebook.com/incideri) üye olan müşterileri arasından, 28-29-30 Ocak 2011 Cumartesi günü İNCİ Nişantaşı City’s mağazasından en yüksek harcamayı yapan ikişer kişi, Gamze Saraçoğlu (5 Şubat), Özgür Masur(5 Şubat) ve Gül Ağış(6 Şubat)defilelerine, 30 Ocak 2011 Pazar günü İNCİ İstinyepark mağazasından en yüksek harcamayı yapan iki kişi ise Özlem Kaya (6 Şubat) defilesine konuk olarak katılma şansına sahip olacak.

Siz de İNCİ ile Istanbul Fashion Week’in farkını yaşamak istiyorsanız, yapmanız gereken tek şey www.incideri.com ve İNCİ Facebook (www.facebook/incideri) sayfalarına üye olmak! Kazananlar, 2 Şubat 2011 günü açıklanacak...

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım