İnkilap kitabevi şubeleri

Türkiye’nin en köklü ve saygın yayınevlerinden biri olan İnkılâp Kitabevi, 17’nci mağazasını Avcılar Pelican Mall Alışveriş Merkezi’nde ziyaretçilerin hizmetine açtı. İnkılâp’ın bir sonraki mağazası ise Ağustos ayında Ankara Atlantis Alışveriş Merkezi’nde hizmete girecek

1999 yılından beri modern mağazacılıkta attığı atılımlara büyümesini sürdüren İnkılâp Kitabevi, Beykent Perla Vista Alışveriş Merkezi’nde açtığı mağazanın ardından 17’nci mağazasını da geçtiğimiz günlerde Avcılar Pelican Mall Alışveriş Merkezi’nde hizmete soktu.

İnkılâp Kitabevi; Ümraniye Carrefour, İzmir Çiğli Kipa, İzmir Forum Bornova AVM, İzmir Balçova Kipa, Bursa Carrefoursa, Beylikdüzü Migros, Ataşehir Migros, Metrocity, Maltepe Carrefour, Acarkent Coliseum, Ankara Mina Sera, Metroport, Historia, Bahçeşehir Migros ve Beykent Perla Vista’da olduğu gibi Pelican Mall’de de kitap, film&müzik, dergi, hobi&eğlence, kırtasiye ürünlerini büyük metrekarelerde sunuyor.

Önümüzdeki Ağustos ayında da Ankara Atlantis Alışveriş Merkezi’nde bir mağaza açacak olan İnkılâp Kitabevi, Türkiye’nin farklı noktalarında açmayı düşündüğü yeni mağazalarla çok daha geniş kitlelere ulaşmayı hedeflediklerini belirtiyor.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım