Ets, Belekte yeni markasıyla otel açacak.

ETS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Belek’te yeni bir markayla lüks golf oteli açacağız. Yeni otel yatırımlarımız artık bu markayla olacak. Bu yıl 1000 kişiyi işe alacağız” dedi

ETS yeni marka ile otel açıyor, bin kişiyi işe alıyor

NEVİN DONAT

Tur operatörü ve Voyage otellerinin sahibi ETS Grup yeni bir marka ile oteller açmaya hazırlanıyor. ETS Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ersoy, “Yeni otelimiz Voyage’ların hitap ettiği segmentten daha yukarıda olacak. İlk otel Antalya’da üst segmente hitap eden bir golf oteli olacak. Mayıs ayında açıyoruz. Bundan sonra açacağımız oteller yeni markamızla olacak. Bu yıl 1000 kişiyi işe alacağız” dedi.
Edinilen bilgiye göre ETS Grubunun üst segmente hitap edecek yeni markası Maxx Royal. Odalar 70 metrekareden küçük olmayacak ve suit olarak tasarlanacak, içlerinde jakuzi bulunacak. Otelde ayrıcaözel havuzlara sahip Maldiv ismi verilen villalarda bulunacak.
Yarım ay şeklinde inşa edilen tesisin içinde Mont Gomerie tarafından tasarlanan golf sahası veAntalya’nın en büyük kaydıraklarının bulunduğu aqua park da bulunacak. Otelde su ısıtma işlevi güneş enerjisinden elde edilecek. ETS reklamlarla bu otelin tanıtımını yapmaya ve oda satışına başladı.
2012 yılının üçüncü çeyreği veya 2013 yılının ilk çeyreğinde ETStur olarak halka açılacaklarını ifade eden Mehmet Ersoy, “Bir çok ortaklık talebi var. Biz bizim işimizi yapan stratejik bir ortağı kabul ederiz. Şu anda öyle bir teklif yok. Hisselerimizin yüzde 25’ini halka açmayı planlıyoruz” diye konuştu.

‘Türkler Ruslardan ucuza kalıyor’
Mehmet Ersoy, erken rezervasyonda 1 ay geri çekmelerine karşın yüzde 10 talep artışı yaşadıklarını belirterek, “Artık Türkler Ruslar’dan ucuz tatil yapıyor. Hala Avrupalılardan biraz pahalı. Çünkü onlar rezervasyonu kasım-aralıkta yapıyor. Erken rezervasyon bizde de uluslararası standartlara yaklaşıyor. Erken rezervasyon yapıyorum deyip haziran ayında bitirmek yanlış” dedi.
Bu sene turist hedefinin 31 milyon olarak konulduğunu hatırlatan Ersoy, “31 milyonu geçeceğini düşünüyorum. Ayaklanmalardan dolayı tur operatörleri yönlerini Türkiye’ye çevrildi. Rusya ile vize karşılıklı olarak kalkması bekleniyor. Olursa Rus turist artışı yüzde 10’u geçer” diye konuştu.

İstanbul’da otel için geç kaldık ama yer bakıyoruz’

KKTC’deki otel yatırımının devam ettiğini ifade eden Mehmet Ersoy, “2012 yılında bitirmeyi planlıyoruz. İstanbul’da otel yapmak için Avrupa yakasında yer bakıyoruz. İstanbul’da 5 yılda fiyatlar 5 kat arttı. 5 yıl önce Antalya Belek’te arsalar daha pahalıydı İstanbul geçti. Geç kaldık. Ama Maslak, Levent civarlarında arsa arıyoruz” dedi.

http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım