Brn Özen güvenlik Firma Tanıtım

BRN Özel Güvenlik
Kayıtsız şatsız güvenlik diyenlere Brn Güvenlik olarak hizmet vermekteyiz şirketimiz 5188 sayılı özel güvenlik kanunu dahilinde ve müşteri şartlarına bağlı olarak çalışır.

BRN Lojistik ve Temizlik
Kurumsal bir yardımcı Brn Lojistik ve Temizlik günümüzde özellikle kurumsal yapıların cevap bulmaya çalıştığı onemli konulardan biri olan lojistik hizmet ihtiyaçları konusunda uzman personel kadrosu ile karşılanmaktadır.
BRN Tesis Yönetimi (Facilities Management)
Kat Mülkiyeti Kanunu ile birlikte, Ancak, yüksek teknolojiye sahip akıllı binalar, iş Merkezleri, Alışveriş merkezleri, hava alanları, kültür merkezleri gibi sosyal yapılar, Çarşı ve eğlence yerlerinin yönetilmeleri her birine özel bir takım bilgi ve beceri gerekmektedir. Akademik alt yapısı ve geniş kadrosu ile BRN COMMAND bina koruma ve yönetim hizmetleri sizlere bu hizmetleri en uygun şartlarda temin etmektedir.

BRN Turizm
Lezzetli bir başlangıç olarak lanse edilen bir zamanlar adına Panium denilen İstanbul'un Avrupa yakasında karadenizle buluştuğu noktada hizmet veren bir cennet mekan www.barinakrestaurant.com
http://ayaklirehber.blogspot.com

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım