Milli Emlak 220 personel işe alacak, Milli Emlak iş başvurusu

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü sınavla, 20 devlet malları uzman yardımcısı, 50 milli emlak denetmen yardımcısı ile 150 milli emlak uzman yardımcısı alacak.

Maliye Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğünün alımlara ilişkin duyuruları Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı. Duyurulara göre merkez teşkilatında istihdam etmek üzere 20 devlet malları uzman yardımcısı alınacak.

Sınav, 12 Mart 2011 tarihinde (Cumartesi Günü) Ankara'da saat 10.00'da test şeklinde Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü (EĞİTEK) tarafından yapılacak.

Sınava üniversitelerin en az 4 yıllık lisans öğrenimi veren siyasal bilgiler, hukuk, iktisat, işletme ve iktisadi ve idari bilimler fakültelerini veya bunlara denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurtiçi veya yurt dışındaki öğrenim kurumlarından birini bitirmiş olanlar katılabilecek.
Ayrıca adaylarda Yükseköğretim Kurulu Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 27-28 Haziran 2009 ve 10-11 Temmuz 2010 tarihlerinde yapılan Kamu Personel Seçme Sınavında (2009 KPSS ve 2010 KPSS) KPSSP-42 puan türünden 75 ve daha üstü puan almaları şartı aranacak.

Sınava ilişkin başvuru işlemleri, sınavda uygulanacak kurallar, sınav başvuru ücreti ve iadesine ilişkin koşullar ile benzeri işlemlerin nasıl olacağını belirten, sınav uygulama duyurusu http://www.meb.gov.tr internet adresinden 10 Ocak 2011 tarihinden itibaren ilan edilecek. Milli Emlak iş başvurusu için adaylar 17 Ocak ve 2 Şubat 2011 tarihleri arasında http://www.meb.gov.tr internet adresinden, elektronik ortamda başvuru formu ile müracaat edecekler.Hürriyet

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım