Koçtaş 700 personel işe alacak, Koçtaş iş başvurusu

Koçtaş 700 personel işe alacak
Koçtaş 700 personel alacak
18 ilde toplam 30 mağazası bulunan Koçtaş’ta yaklaşık 2 bin 600 kişi çalışıyor. Firma, 2011’de yaklaşık 700 kişiyi daha istihdam etmeyi planlıyor. Bu hedefte planlanan mağaza açılışlarının gerçekleşmesi etkili olacak.

Koçtaş, 2011’de açmayı planladığı 8 mağazayla çalışan sayısını yüzde 25 artırmayı planlıyor. Bu bağlamda, üniversitelerle irtibat halinde olarak öğrencilerin kariyer başlangıcında genç nesillere fırsat yaratmayı hedefliyor.

Koçtaş, mağaza pozisyonları için en az lise ve meslek yüksek okulu, yönetici adayı pozisyonu içinse üniversite mezunlarını tercih ediyor. İlgili kategorilerde bilgi ve deneyim sahibi olmanın yanı sıra adayın müşteri memnuniyetinin önceliğini benimsemiş olması önemli. Yine iletişim becerileri gelişmiş, kendisini iyi ifade edebilen, perakende ve mağazacılık alanında kariyer yapmak isteyen, enerji seviyesi yüksek, aktif ve dinamik çalışma ortamına uyum sağlayabilen adaylar tercih ediliyor.

Genel müdürlük pozisyonları içinse en az üniversite mezunu olmak, ilgili alanda deneyim sahibi olmak, iyi derecede İngilizce bilmek, erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak kriterler arasında.

Koçtaş iş başvurusu için linke tıklayınız.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım