Dedeoğlu Hayal Pasta Kişiye özel pasta üretiyor

Dedeoğlu Hayal Pasta, 60 yılı aşkın bir süredir faaliyet gösteren ünlü tatlıcı Dedeoğlu’nun yeni bir markası.

Bu yeni marka için yaklaşık 3 yıldır hazırlık yapan şirket, 2 ay önce İstanbul Pangaltı ve Nişantaşı’nda 2 şube birden açtı.

Klasik pastane anlayışından farklı bir tarza sahip olduklarını belirten Dedeoğlu Hayal Pasta’nın sahibi Ali Tüfekçi, “Tamamen butik çalışıyoruz. Bize ulaşan müşteri istekleri doğrultusunda butik pastalar yapıyoruz. Ayrıca bebek, çocuk ve nişan-düğün gibi kategorilerde 600 çeşit pasta, cupcake ve cookie arasında seçilen tasarımları kısa sürede hazırlayabiliyoruz” diyor.

Üretim, hijyenik şartlarla ısısı dengelenmiş atölyede yapılıyor. Sipariş edilen ürünlerin tasarımı, müşterilerin kişisel zevki ve sevdiği renklere göre bire bir görüşerek yapılıyor. Sipariş alındıktan sonra profesyonel heykeltıraş ve pasta dekor ustaları tarafından büyük bir titizlikle, tek tek el emeğiyle hazırlanıyor.

2011’de ilk kez franchise vermeye hazırlanan Dedeoğlu Hayal Pasta, şu sıralar altyapı çalışmalarını hazırlıyor. Franchise yatırım şartları ise belirlenmiş durumda. Buna göre bir Dedeoğlu Hayal Pasta mağazasının metrekare yatırım maliyeti bin ile bin 500 metrekare arasında değişecek. Mağaza büyüklüğününse 40-50 metrekare arasında olması planlanıyor. İlk etapta açılacak şubeler için öncelik İstanbul’a verilmiş. Ancak İstanbul’a yakın illerden gelecek franchise taleplerine de sıcak bakılıyor.
Telefon: 0212 288 78 78

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım