Casper iş başvurusu 2011

Casper'ın hedef ve stratejileri doğrultusunda nitelikli insan gücü alımını gerçekleştirmek, bu gücün en verimli şekilde değerlendirilmesini sağlamak için, insan kaynakları bölümü tarafından çağdaş İnsan Kaynakları uygulamaları yürütülmektedir.

Kurumsal başarının devamı, ancak yüksek motivasyonlu ve kuruma bağlı çalışanlarla mümkündür. Çalışanlarımızın motivasyonlarını, iş etkinliğini ve çalışma verimini arttırıcı uygulamalar geliştirilmekte, kişisel ve mesleki becerilerin geliştirilmesine yönelik eğitimler verilmektedir.

Casper iş başvurusunda bulunmak isteyenler için başvuru form linki.

Casper’da ana bölümler Satış, Pazarlama, Üretim, Finans, Kalite Güvence Ve İnsan Kaynaklarıdır. Casper İstanbul Merkez, Adana ve Ankara Bölge Müdürlüklerinde görevli 261 çalışan bulunmaktadır.

Casper İşe alım süreci
Yıllık strateji ve hedeflerimiz doğrultusunda oluşturulan kadro planına uygun olarak, ihtiyaç duyulan bölüm ve görev için, şirket kültürüne uygun, çalışma ortamına uyum sağlayabilecek ve şirket için katma değer yaratabilecek en uygun kişilerin istihdam edilmesi esastır. Personel seçim kriterleri adayların objektif olarak sadece söz konusu işin görev tanımına paralel olarak belirlenmektedir.

Yapılan başvuruların gizliliği esastır.
Kariyer olanakları, performansa, bilgi ve beceri birikimine ve mevcut pozisyonun olanaklarına göre değişmekte olup, çalışanlara dikey ve yatay geçiş olanağı sağlanmaktadır. Bu anlamda Casper yöneticilerini kendi içinden yetiştirme politikasını benimsemiştir.

İlanlara başvurular son başvuru tarihinden en geç 3 hafta içerisinde yanıtlanır. Uygun görülen adaylar ,İnsan kaynakları yöneticisi, ilgili pozisyonun birim yöneticisi ve gerekli görüldüğü takdirde şirket üst yönetimiyle sözlü mülakat yaparlar mülakat süreçleri en fazla 3 hafta sürmektedir.

Casper Lise stajları
Casper’da Meslek Lisesi stajyer başvuruları Haziran ayı içinde kabul edilir ve okul dönemi olan Eylül-Haziran ayları içinde gerçekleştirilir. Okul tarafından belirlenen işletmede staj yapacak olan öğrencilerin meslek eğitim sözleşmeleri ilgili okullardan, en geç Eylül ayı eğitim öğretim yılı başlangıç haftası içinde İnsan Kaynakları Bölümü'ne ulaştırılarak staj süreci başlatılır.

Casper Üniversite stajları
Üniversite stajyerleri için staj dönemleri üniversite ve yüksek okulların kapanış dönemleri ve Sonbahar dönemi arasındadır. Staj başvuruları 15 Mayıs tarihi itibari ile sonlanır. Bu tarihten sonra yapılacak başvurular kesinlikle kabul edilmez. Üniversite staj dönemi Haziran-Temmuz-Ağustos ayları arasında gerçekleşir ve stajyerler, belirlenmiş staj başlangıç tarihlerinde toplu halde stajlarına başlarlar. Casper’da staj yapmak isteyen her öğrenci Üniversite Stajyerleri Başvuru Formu'nu bizzat kendisi gelerek doldurur veya Yukarıdaki başvuru formunu doldurarak gönderebilir.

Yorumlar

  1. Paylaştıklarınız harika. Casper servisi olarak çalışmalarınızda başarılar dileriz.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder

Yorum Yaparken sayfaya nereden geldiğinizi belirterek küfüre yer vermeden, anlaşılır bir dille yazmanızı rica ederiz..

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım