Canbebe ve Canlady, City’s Nişantaşı’nda hediyeler dağıtıyor

City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde ramazan boyunca düzenlenen “kazı-kazan kampanyası”na Canbebe ve Canlady hediye sepetleriyle renk katıyor.

City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi’nde ramazan boyunca düzenlenen “kazı-kazan kampanyası”na Canbebe ve Canlady hediye sepetleriyle renk katıyor. Kampanya için hazırlanan çok şık 12 adet Canlady, 8 adet Canbebe hediye sepeti kazanan talihlilerin oluyor.

Bebek bezi, bebek bakım örtüsü, bebe yağı, şampuan, popokrem, bebe losyonu ve ıslak havludan oluşan Canbebe hediye sepeti bebeklerin tüm temizlik ve bakım ihtiyacına cevap verirken, Canlady hediye sepetleri ise kadınların hem özel, hem de sıradan günlerinde kullanabilecekleri hijyenik pedlerden oluşuyor.

Ramazan boyunca 100 TL ve üzeri alışveriş yapan herkese kazı-kazan kuponu verilen City’s Nişantaşı Avm, renkli hediyeler ve aktivitelerle sizleri bekliyor.

Ayrıca City’s Nişantaşı Alışveriş Merkezi içerisindeki Parents – Canbebe işbirliğiyle dekore edilen iki bebek bakım odası annelerin hizmetine sunuluyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım