Mantı Keyfi




mantı keyfi
Mantı Keyfi 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’ndan başlayarak Anadolu ve Dünya çocukları için "Hayvancık Şekilli Mantı Keyfi Çocuk Menüsü"nü hazırladı..

Kurulduğu 2005 yılında farklı ürün ve trend bir konseptle Kavacık'ta hizmete başlayan Mantı Keyfi ilerleyen zamanda Türk ve Dünya Mutfağının en zor ve en özel ürünü mantıyı daha çok müşteri ile buluşturmak için sayısız yenilik ve aktiviteler yaptı..

Özellikle fast food pazarında AVM ve benzer yerlerde yeni şubeler ekleyen Mantı Keyfi'nin Çocuk Menüsü ile hem müşterileri hem de yatırımcılarını memnun edecek, pazar payını daha da artırmış olacak.

Mukaddder Aksoy:"Çocuklarımız Hayvacık Şekilli Mantı Keyfi Çocuk Menüsü ile hem eğlenceli hemde sağlıklı beslenecek" dyor.
Çocuk Menüsünün müşteri ile buluşması ile ilgili konuşan Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Mukadder Aksoy "Çocuklarımız AVM ve çarşılarda pazarda çok etkin olan tek seçenekli "hamburger-menü" ile beslenme alışkanlığını eğlenceli ve sağlıklı Mantı Keyfi Çocuk Menüsü ile değiştirmiş olacak.. Hazırladığımız çocuk menü içeriğinde klasik anne mantısı, hayvancık şekilli kızarmış mantı, mantı hamurundan kıtır ve ilave olarak opsiyonel oyuncak bulunacak. Çocuklarımız klasik mantı tabağında deve, inek, kuş, ayı, aslan,z| fil, tavşan gibi pek çok sevimli haynacık figürü çeklindeki mini çiğ börekleride neşeyle yiyecekler.. Yeni, faklı, efektif satın alınabilir Mantı Keyfi ürün ve hizmetleri hem ekonomik hem de kültürel anlamda pazara renk, heyecan ve lezzet katacak.." diyor.

Yakup Aksoy: "Türk Mutfağı pek çok global marka ve onlarca ürün çıkarabilecek zenginliğe sahip" diyor.
Mantı Keyfi Kurucu Ortağı Yakup Aksoy: "Mantı Keyfi yaptığı yeniliklerle girişimcilerin zihnini acmak, devamlı para kazandıran bir iş sahibi yapmak yanında müşterilerinde karnını ve gönlünü doyurmak istiyor. Fast food tarzı obezite beslenmek, ekonomik ve kültürel anlamda global markaların etkilerini azaltmak ve karşı olmanın yolu kendi kültür ve kimliğimizi yansıtan ürün ve markaları kurmak ve büyütmekle olur. Türk Mutfağı pek çok global marka ve onlarca ürün çıkarabilecek zenginliğe sahip.. Mantı Keyfi ile başlattığımız faaliyet diğer Türk Mutfağı ürünleri için örnek uygulama olsun, yeni markalar oluşturulsun istiyoruz. “Hayvancık Şekilli Mantı Keyfi Çocuk Menüsü” bu istek ve amacımıza örnek olacak bir uygulama ve basamaktır. Mantı Keyfi'nin yeni ve farklı sürprizleri zaman içinde artarak devam edecek." diyor.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

evlerde yapilacak isler, mandal uretimi

Orjin grup başkanları, Zafer Kurşun ve Zafer Yıldırım